Szemcsepp kutyának macskának?

 2009.08.04. 09:06

Miért ezzel a kifejezéssel találnak rám legtöbben?

A szemem már meggyógyult:) De leírnám a tapasztalataimat.

Amit első alkalommal nem mondtak nekünk, vagy nem figyeltünk fel rá: a szemcsepp ugyanolyan antibiotikum mint az embergyógyszer! Tehát nem csak addig kell használni, amíg a pirosság elmúlik hanem ha tetszik ha nem 7-10 napig. Kellemetlen. Nálam vissza is jött a pirosság hamar. És a túl rövid kezelés miatt kialakult a gyógyszerrel szembeni rezisztencia, így a következő alkalommal hiába csepegtették ugyanazt a szemembe... Brr! Visszagondolni is rossz rá.

Másodszorra szemkenőcsöt kaptam. És ezt használtuk majdnem 2 hétig. A szemkenőcs jó, vagyis jobb mint a szemcsepp. Nem kell horrorisztikus jelenetekbe bonyolódni, szemhéjat szétfeszíteni, kutyát lefogni. Simogatásnak álcázva be lehet kenni a szembe. Először a kevésbé piros szembe azután a csúnyábbikba. Annyira nem jó, de azért kibírható...

Szóval fel a fejjel barátaim! 1-2 hét kellemetlenség és meggyógyultok.

Én már jól vagyok!

 

 

Címkék: kölyökkorom

A bejegyzés trackback címe:

https://bastille-oregerry.blog.hu/api/trackback/id/tr441287498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása